CLUB INFO

WORSTELCLUB KAMPIOEN GENT

VRIJ STIJL WORSTELEN

Huishoudelijk reglement:

1. Om lid te zijn van de vereniging/club onderteken je het huishoudelijke regelement. Iedere lid van de club houd zich strikt in regel met het huishoudelijk reglement. Het weigeren van ondertekening van het reglement kan tot uitsluiting lijden.

 

2. Iedere persoon die zich wenst in te schrijven is verplicht om op voorhand via een attest van de dokter aan te tonen dat hij deze sport mag/kan uit oefenen.

3. Strikt in hygiƫne zijn. Het is verboden om hygiƫnische- en veiligheidsredenen lang haar, lange nagels, piercings, ringen, oorbellen, enz. op het hele lichaam te hebben.

 

4. Kom niet te laat voor de training. De zieken mogen niet naar de training. Bezorg op tijd de gevraagde door de voorzitter documenten. Degene die 5 trainingen per jaar zonder goede reden heeft gemist, wordt uitgesloten van de club.

 

5. Ruim de sportschool op na je training, ook in de kleedkamer en het toilet.

 

6. De ingang in de sportzaal voor de onbevoegden is streng verboden. Zonder de toestemming van de trainer, mogen de ouders niet op de worstelmaten zich bevinden.

 

7. Inschrijvingen en de betaling ervan gebeuren vanaf 25 juni tot 10 juli van elk jaar. iedere lid is verplicht het lidgeld aan de club te betalen. Het bedraagt 160 euro per lid per jaar. Voor de tweede en het volgende lid van dezelfde gezin wordt 140 euro per jaar per persoon betaald. Voor degenen die tot de club na de 10 juli willen toetreden, wijzigt de bijdrage niet.

 

8. Het lidgeld wordt overschreven op de clubrekening BE77 3631 6690 8142 of cash.

 

9. Het is ten strengste verboden de trainer tijdens de training af te leiden en adviezen geven.

 

10. Laat je tas, persoonlijke spullen, telefoon in de kleedkamer, niet in de sportschool. De club is niet verantwoordelijk voor uw bezittingen.

 

11. Het is verboden om te eten, te praten en te bellen in de sportschool.

 

12. Enkel met aangepaste sportkledij de sportzaal betreden met worsteltricot en worstelschoenen.

 

13. De lijst van de deelnemers aan de wedstrijden wordt door de hoofdtrainer opgesteld in de periode die hij bepaalt. Enkel de trainer mag eventuele wijzigingen in deze lijst aanbrengen.

 

14. In onze club is verboden op religieuze, politieke en nationale kwesties te praten.

 

15. Jaarlijks vakantie tijdens de maanden Juli en augustus

 

 

 

Het Bestuur Kampioen Gent

Opgericht door de enthousiaste worstelaars, waar iedereen (van 6 tot 16 jaar) welkom is om mee de worstelsport te oefenen !